Aerobics SVM

Vacature: trainster Steps en Aerobics

Wij zoeken een trainer m/v voor de vervanging en/of (tijdelijke) lesovername voor de Steps en Aerobicslessen bij Sportvereniging Montfort ‘60. Het gaat om de lessen op woensdagavond. Van 19:00 tot 20:00 uur Steps High Impact en van 20:00 tot 21:00 uur Aerobics Low Impact. De lessen worden gegeven in Sporthal De Koeweide in Montfort.

Heb je al ervaring in het lesgeven of ben je stagiair? Ken je iemand die hiervoor geschikt is en evt. een opleiding wil volgen? Neem dan contact op met maassen3@hotmail.com of 0686466590

 

Sport:  
Aerobics

Dag/Tijd:
Woensdag 20:00 – 21:00

Historie:            
Aerobics is een efficiënte fysieke uitoefening die vaak op muziek wordt gedaan. Kracht, flexibiliteit, coördinatie en tact worden getraind. Aerobics is zeer populair bij vrouwen die het samen in een groep met een instructeur of alleen voor de televisie doen. In de jaren 60 introduceerde Dr. Kenneth H. Cooper een oefening om het hart en de longen te versterken en begon de eerste “aerob”-opleiding in de Verenigde Staten. Zijn boek Aerobics leidde definitief tot een doorbraak van de oefening.

Aerobics wordt gedaan om:
vetten en koolhydraten te verbranden,
het lichaam te vormen,
fysiek welzijn te versterken,
fit te blijven.

Contactgegevens:
Angelia Maassen 06-8646 6590

Contributie:
Voor algemene informatie en contributiekosten, zie de pagina van SVM’60

Nieuwe leden zijn van harte welkom. Zij kunnen gratis 2 lessen volgen.