Volleybal SVM

Volleybal

Sport:
Volleybal

Dag/tijd:
dinsdagavond van 20.00-22.00 uur

Historie:
Onderdeel van Sportvereniging Montfort, opgericht in het jaar 1960.

Contactgegevens:
René Knops: 06-22144202

Algemene info:
In totaal zijn we bij onze volleybalvereniging met een 16 tal mannen, verdeeld over twee teams, die proberen een leuke pot volleybal te spelen. Dit gebeurt op recreatief niveau, maar met een competitief karakter. Een van beide teams draagt de naam SVM-60 ( de afkorting van Sportvereniging Montfort, opgericht in het jaar 1960) en bestaat voornamelijk uit spelers woonachtig in Montfort, of zeer nabij gelegen. Het andere team is een fusie team met de naam EMC² ( Echt – Montfort Combinatie ). Dit team bestaat zoals de naam al doet vermoeden uit spelers uit Montfort en spelers uit Echt.

Het team SVM-60 ( gemiddelde leeftijd 45+ ) speelt zijn competitiewedstrijden in de 4e klasse van de liefhebberijcompetitie en het team EMC² ( gemiddelde leeftijd ook 45+ ) speelt zijn competitiewedstrijden in de 1e klasse van dezelfde liefhebberijcompetitie. Deze competitie speelt zich af in Nederlands Limburg, Belgisch Limburg en het zuidelijkste puntje van Noord Brabant.

Na de wedstrijden cq trainingen worden we altijd zeer goed verzorgd in, zoals menige tegenstander zegt, de gezelligste sportkantine van Limburg, door Ans en Huub. 

Volleybalervaring is natuurlijk niet vereist, maar altijd mooi meegenomen. We hebben leden uit Maasbracht, Koningsbosch, Echt, Swalmen, Sint Joost en zelfs uit Montfort.

Nieuwe leden zijn van harte welkom. Zij kunnen gratis 2 lessen volgen.

Meer informatie:
René Knops:
06-22144202